Direktlänk till inlägg 27 mars 2011
Osså kommer vi till maten... Linda hade fått för sig att lyxa till det lite och hummer.. ja det var ju inte direkt billigt haha.. varför frågar man inte vad saker kostar innan man beställer det?! ;)
Jag valde även att "spicea" till det lite och servera mousserande genom hela menyn
Välkomst snacks
närmelon med gallerrökt skinka och soltorkade tomater i gallerrrökt skinka
till detta en Prosecco med aningens sötma - passar fint mot sältan i skinkan och sötman i melonen.
Vi tog med oss vinet till förätten som var marinerad melonsallad och skaldjur i vitlök
Till huvudrätt blev det så - västerbottengratinerad hummer och till detta serverades självklart champange - kan man dricka annat till hummer? ;)
Den champangen som vi hade var Raul Collet - en prisvärd champange
Till efterrätt blev det vit chokladmousse med passionsfrukt - we like alot
till denna skapelse serverades en Asti - kanonbra med lite syra och flädertoner för att friska upp denna lite "kladdiga" rätt :)