zetah

Alla inlägg under mars 2011

Av Linda - 1 mars 2011 08:58


Är sugen på att testa på Bumpits (ursäkta videon men hittade ingen mindre fånig ;)


Någon som testat? sitter de verkligen fast?

Den finns i fyra färger för att matcha ditt hår



Beskrivning:

Volym på några sekunder - äntligen är den här!

Placera inlägget i ditt hår och få otrolig volym, bumpits finns i 4 olika färger för att matcha just din hårfärg och levereras i 5 olika storlekar och används för att ge volym till kronan av din frisyr, din hästsvans eller lugg.


Små taggar gör att de sitter säkert på plats utan att skda ditt hår eller kännas


 

Av Linda - 1 mars 2011 07:59

Ok jag måste erkänna - besiktiga bilen är bland de värsta jag vet - inte lika illa som tandläkaren som man behöver lugnande för att gå till men ändå. Det är i stort sett samma sak - du åker dit nervös som attans - sköteska/kontrollant undersöker dig/din bil -  kommer förmodligen fram til att du/din bil behöver besöka tandläkaren/bildoktorn för att åtgärda hål/styrleder etc. Vad som tur är inte behövs hos tandläkaren är återbesöket.


Varför jag som tjej - som alla påpekar kunde le lite gulligt så går den igenom.. pff.. oreally.. listen to this:


Första gången jag skule besiktiga min nuvarande bil - allt var frid och fröjd - jag var glad över at jag lyckades byta lamporna som var trasiga själv vilket jag gjorde medans jag väntade på att mitt regnummer skulle dyka upp - inga problem - mitt nummer dyker upp och jo vad händer när jag startar bilen? JO motorfelslampan börjar lysa *PING* jag tänker detta är inte sant men får ju snällt åka in till porten - där väntar en äldre dam som har ett plågat uttryck i ansiktet - jag tänker ja detta kommer inte gå väl.. Självklart gör de inte det - bilen var felfri i övrigt men lampan lyste ju så ja det blev återbesök - får dessutom reda på hos peugeot center att detta kommer kosta mig ca 8000 att åtgärda.. vad de inte berättar var att det gick på min motorförsäkring (som tur var hade jag  då en kompis som hade kol och informerade mig om detta så det gick på 2000)


Andra gången jag skall besiktiga fanskapet får jag en kille i ungefär min ålder och man tänker ja men detta är nog inga problem. Jag slog på charmen pratade och var trevlig när vi åkte runt - När han stannar bilen efter rundturen säger han - ja jag vet att detta är lite oproffisionellt men jag skulle vilja bjuda dig på lunch ngn dag vad säger du om det - jag (som verkligen inte var intresserad av människan) klämmer ur mig att det kasnke inte är ngn bra idé - han knappar då in ngt på sin lilla apparat och säger ja höger styrled glappar så den behövs bytas - det blir även återkontroll. WTF!?!?! jag var duktigt irriterad när jag åkte därifrån men kunde ju inget göra då faktiskt styrleden var lite dålig...


Min tredje gång hade jag tänk skulle vara idag - jag har tom haft bilen på verkstan för att fixa smågrejjer jag visste kunde komma upp på besiktningen för att vara på den säkra sidan - MEN vad händer då idag när jag i godan ro går upp kl 6 för att hänga på låser för driveinbesiktning - får reda på - det existerar inte längre, fick iaf bokat tid på torsdag i Kungälv?! av alla ställen men det var de ända som fanns denna veckan på de dagar jag var ledig så vad göra? Tur man har en mams som har en extrabil man kan låna då mi bil nu har körförbud då den har en 0 sist i regnummret. Jag hoppas innerligt att detta var årets strul med besiktningen.


är det ngn mer som ryser av åsynen av denna bild? ;)


 



Lea, Lea and myself

 

Senaste inläggen

Kategorier

Träning och hälsa

Mode, smink, hår och naglar

Favvosar

Fråga mig

6 besvarade frågor

Arkiv

Tidigare år

exp


Ovido - Quiz & Flashcards