Direktlänk till inlägg 1 januari 2013
Ja de senaste dagarna har varit aningens hektiska därav avsaknandet av bloggning..
De senaste dagarna har bestått av trerätters hemma hos Linda med hummer, regnbåge och Créme Brûlée.
En massa jobb - som förväntat gick kunderna fram som egyptens gräshoppor vilket resulterar i en massa jobb för Linda både hektiska och långa dagar...
Har dock hunnit med att baka dinkelfrallor samt fira en väldigt trevlig nyårskväll!
Skall vi börja från början?
Söndagen kom Mamsen och Hasse på besök - de behövde komma till oss väldigt tidigt då de skulle ägna sig åt hemligstämplade saker. Detta resulterade i en del stress innan de skulle anlända.
Dinkelfrallor bakades högt och lågt - de överjäste en aning och blev enorma! Man blir ju iallafall mätt ;) |
Hummern gratinerades i ugnen GOTT, serverades med en torr mousserande cremant Omnomnomnom |
Regnbågen hjärtat fiskat upp själv blev en succé!
Créme Brûléen stod i ugnen och vägrade stelna...
Säkert fel på receptet *muttrar*
Med en hungrig Linda som stog och stampade och ville få in frallorna i ugnen så man någon gång fick FRUKOST var stämningnen något spänd. Gruffandes fick jag ge mig och äta laxsmörgås till frulle för att hjärtat över huvudtaget skulle uthärda.
Senare då vi skulle bränna av bruleen var den rinnande, sockret klumpade sig och brännaren ville inte smälta sockret. Hjärtat fick då leka lite med den. Svets FTW! - Resultat, en efterrätt Linda inte är stolt över...
Nyåret firades hos Christin och blev väldigt lyckad - ett gott nytt år till er alla!